
La Cuina Cadell creada per la família Fabra – Cardona, té el seu origen a l’illa de Buda a principis del segle XX. Avui li oferim, per gentilesa de César Fabra Cardona, des de el seu origen, una selecció de les seves receptes amb tradició illenca.
César Fabra Cardona, que va néixer a l’illa de Buda al 1957, i que segueix sent la seva llar fins als nostres dies, ens ofereix tota la seva tradició i experiència culinària per l’arrelament que té a la terra, la estima a la família Borés, i a la satisfacció que li produeix veure que l’ARRÒS BOMBA de ILLA DE BUDA, amb el que tants èxits culinaris ha assolit, pot ser degustat i gaudit pels amants del bon arròs i de la nostra terra a les seves llars.
Recepta d”arròs empedrat amb bacallà, cigrons i arròs Marisma Illa de Buda.
Recepta de l’arròs integral de l’Illa de Buda amb cigrons tikka masala.
Recepta de l’arròs Bomba de l’Illa de Buda, amb conill i llonganissa.
Recepta de l’arròs caldós amb llamàntol i calamars.
Recepta de l’arròs amb sípia i carxofes de l’Illa de Buda.
Recepta de l’arròs amb conill i costella de porc.
Recepta detallada de l’arrós amb galeres i faves.
El clàssic “arrosejat” de l’Illa de Buda, pas a pas.