La Cuina Cadell creada per la família Fabra – Cardona, té el seu origen a l’illa de Buda a principis del segle XX. Avui li oferim, per gentilesa de César Fabra Cardona, des de el seu origen, una selecció de les seves receptes amb tradició illenca.

César Fabra Cardona, que va néixer a l’illa de Buda al 1957, i que segueix sent la seva llar fins als nostres dies, ens ofereix tota la seva tradició i experiència culinària per l’arrelament que té a la terra, la estima a la família Borés, i a la satisfacció que li produeix veure que l’ARRÒS BOMBA de ILLA DE BUDA, amb el que tants èxits culinaris ha assolit, pot ser degustat i gaudit pels amants del bon arròs i de la nostra terra a les seves llars.

Llegir biografía César Fabra Cardona >>

Arroz Empedrat

Arròs empedrat

Recepta d”arròs empedrat amb bacallà, cigrons i arròs Marisma Illa de Buda.

arròs intetral amb cigrons tikka masala

Arròs integral amb cigrons tikka masala

Recepta de l’arròs integral de l’Illa de Buda amb cigrons tikka masala.

arros amb conill i llonganissa

Arròs amb conill i llonganissa

Recepta de l’arròs Bomba de l’Illa de Buda, amb conill i llonganissa.

Arròs caldós amb llamàntol i calamars

Arròs caldós amb llamàntol i calamars

Recepta de l’arròs caldós amb llamàntol i calamars.

Arròs amb sípia i carxofes

Recepta de l’arròs amb sípia i carxofes de l’Illa de Buda.

Arròs de conill i costella de porc

Recepta de l’arròs amb conill i costella de porc.

Arròs amb galeres i faves

Recepta detallada de l’arrós amb galeres i faves.

Arrosejat de l’Illa de Buda

El clàssic “arrosejat” de l’Illa de Buda, pas a pas.