Cuina de l’Illa de Buda
La Cuina Cadell creada per la família Fabra – Cardona, té el seu origen a l’illa de Buda a principis del segle XX. Avui li oferim, per gentilesa de César Fabra Cardona, des de el seu origen, una selecció de les seves receptes amb tradició illenca.
César Fabra Cardona, que va néixer a l’illa de Buda al 1957, i que segueix sent la seva llar fins als nostres dies, ens ofereix tota la seva tradició i experiència culinària per l’arrelament que té a la terra, la estima a la família Borés, i a la satisfacció que li produeix veure que l’ARRÒS BOMBA de ILLA DE BUDA, amb el que tants èxits culinaris ha assolit, pot ser degustat i gaudit pels amants del bon arròs i de la nostra terra a les seves llars.
Recepta de l’arròs amb sípia i carxofes de l’Illa de Buda.
Recepta de l’arròs amb conill i costella de porc.
Recepta detallada de l’arrós amb galeres i faves.
El clàssic “arrosejat” de l’Illa de Buda, pas a pas.
Recepta de l’arròs caldos de rap i llagostins.
Recepta de l’arròs amb galeres, sèpia i carxofa.
Recepta de l’arròs caldós de llamàntol.
Recepta de l’arròs d’ànec salvatge.
Altres receptes
Recepta d’arròs caldós amb cloïsses. elaborat amb arròs Marisma de l’Illa de Buda.
Recepta d’arròs melós amb tòfona negra. elaborat amb arròs Marisma de l’Illa de Buda.
Recepta d’arròs socarrat amb anguila, elaborat amb arròs Bomba de l’Illa de Buda.
Recepta de risotto amb bolets i safrà. elaborat amb arròs Marisma de l’Illa de Buda.
Recepta d’arròs amb llet, elaborat amb arròs Marisma de l’Illa de Buda.
Recepta d’arròs verd melós amb escamarlans elaborat amb arròs Marisma de l’Illa de Buda.
Recepta d”arròs empedrat amb bacallà, cigrons i arròs Marisma Illa de Buda.
Recepta de l’arròs integral de l’Illa de Buda amb cigrons tikka masala.