Arròs amb galeres i faves

CONSELLS PER A TOTES LES NOSTRES RECEPTES D’ARRÒS BOMBA ILLA DE BUDA ÚNIC

1 – Tenir sempre a mà de 300 ml de brou o aigua calenta addicional per si fos necessari afegir abans de finalitzar el temps de cocció.

2 – El Safrà El Tossal de Les Garrigues es pot triturar i barrejar-se amb la resta del sofregit o 10 minuts abans posar-lo en 100 ml de brou calent fent una infusió, per afegir-lo en el moment d’incorporar la resta del caldo.

3 – Gaudeix dels bons moments.

Preparació:

  • En una cassola amb oli de oliva es fregeixen els alls amb la ceba, el julivert, el tomàquet i el pebrot roig.
  • Una cop estigui ben sofregit s’afegeixen els brins de safrà EL TOSSAL i la copa de vi blanc.
  • Llavors s’afegeixen els 1,2 litres de brou de peix i, un cop bull, s’afegeixen les galeres i les faves.
  • L’arròs s’incorpora al brou als 5 minuts de la bullició. Finalment afegir la sal al gust.

Temps de cocció del arròs BOMBA “ILLA DE BUDA”: 16 minuts aproximadament, mes 4 minuts de repòs.

Ingredients per 4 persones:

  • 400 grams de arròs BOMBA “ILLA DE BUDA” ÚNIC.
  • 3 fulles de julivert.
  • 1 ceba.
  • 1 quilo de galeres.
  • 200 grams de faves tendres.
  • 1 pebrot roig.
  • 3 dents d’all.
  • Brou de peix.
  • 1 tomàquet.
  • Safrà el “TOSSAL”, entre 15 i 20 brins.
  • Oli de oliva.
  • 1 copa de vi blanc.