Arròs amb sípia i carxofes

CONSELLS PER A TOTES LES NOSTRES RECEPTES D’ARRÒS BOMBA ILLA DE BUDA ÚNIC

1 – Tenir sempre a mà de 300 ml de brou o aigua calenta addicional per si fos necessari afegir abans de finalitzar el temps de cocció.

2 – El Safrà El Tossal de Les Garrigues es pot triturar i barrejar-se amb la resta del sofregit o 10 minuts abans posar-lo en 100 ml de brou calent fent una infusió, per afegir-lo en el moment d’incorporar la resta del caldo.

3 – Gaudeix dels bons moments.

Preparació:

  • En una cassola o paella posarem a fregir la sípia a trossos i les carxofes trossejades a quarts.
  • Afegirem la ceba, els dents d’all, el tomàquet, el pebrot i uns 15 brins de safrà del “TOSSAL”.
  • Quan estigui al punt afegirem els 1,2 litres de brou de peix, i quan comenci a bullir afegirem l’arròs. La sípia es pot substituir per sipions o bacallà i resulta excel·lent.

Temps de cocció de l’arròs BOMBA “ILLA DE BUDA”: 16 minuts, mes 4 min de repòs.

Ingredients per 4 persones:

  • 400 grams de arròs BOMBA “ILLA DE BUDA”.UNIC
  • 1 quilo de sípia.
  • 1 ceba.
  • 5 carxofes.
  • 2 dents d’all.
  • Safrà el “TOSSAL”, entre 12 brins.
  • ½ pebrot verd o roig.
  • 1,2 litres de brou de peix. Reservar 300 ml por si necessari afegir-ne.
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre.