CONSELLS PER A TOTES LES NOSTRES RECEPTES D’ARRÒS BOMBA ILLA DE BUDA ÚNIC
1 – Tenir sempre a mà de 300 ml de brou o aigua calenta addicional per si fos necessari afegir abans de finalitzar el temps de cocció.
2 – El Safrà El Tossal de Les Garrigues es pot triturar i barrejar-se amb la resta del sofregit o 10 minuts abans posar-lo en 100 ml de brou calent fent una infusió, per afegir-lo en el moment d’incorporar la resta del caldo.
3 – Gaudeix dels bons moments.
Preparació:
- En una cassola o paella posarem a fregir la sípia a trossos i les carxofes trossejades a quarts.
- Afegirem la ceba, els dents d’all, el tomàquet, el pebrot i uns 15 brins de safrà del “TOSSAL”.
- Quan estigui al punt afegirem els 1,2 litres de brou de peix, i quan comenci a bullir afegirem l’arròs. La sípia es pot substituir per sipions o bacallà i resulta excel·lent.
Temps de cocció de l’arròs BOMBA “ILLA DE BUDA”: 16 minuts, mes 4 min de repòs.
Ingredients per 4 persones:
- 400 grams de arròs BOMBA “ILLA DE BUDA”.UNIC
- 1 quilo de sípia.
- 1 ceba.
- 5 carxofes.
- 2 dents d’all.
- Safrà el “TOSSAL”, entre 12 brins.
- ½ pebrot verd o roig.
- 1,2 litres de brou de peix. Reservar 300 ml por si necessari afegir-ne.
- Oli d’oliva
- Pebre negre.