
CONSELLS PER A TOTES LES NOSTRES RECEPTES ELABORADES AMB “ARRÒS MARISMA” ILLA DE BUDA”, ÚNIC
1 – Disposar sempre a ma de 300 ml de brou o aigua calenta addicionals por si fora necessari afegir abans de finalitzar el temps de cocció.
2 – El Safrà El Tossal de Les Garrigues es pot triturar i barrejar-se amb la resta del sofregit o, 10 minuts abans, posar-ho en 100 ml de brou calent amb infusió, per afegir-ho al moment d’incorporar la resta del brou.
3 – Gaudeix dels bons moments.
Preparació:
- Trossejar l’ànec a octaus i retirar l’espinada.
- Posar a bullir l’espinada amb 4 litres d’aigua durant una hora.
- Posar oli d’olica a una cassola i sofregir l’ànec trossejat durant 3 minuts.
- Afegir per sofregir els alls, la ceba, el tomàquet, el pebrot vermell, el julivert i el llorer, que es poden triturar prèviament.
- Si es vol es pot afegir a la picada el safrà “TOSSAL“.
- Una vegada fet el sofregit afegir el brandi i quan s’evapora afegir el brou de l’espinada d’ànec
- Deixar en ebullició durant mitja hora i afegir els 350 grams d’arròs MARISMA “Illa de Buda”, afegir sal al gust.
- Deixar bullir 10 minuts a foc alt.
- Després seguir l’ebullició 7 minuts més a foc lent.
- Deixar reposar 3 minuts.
Temps de cocció de l’arròs MARISMA “Illa de Buda”: 17 minuts aproxiadament, i 3 minuts de repòs.
Ingredients per 4 persones:
- 350 grams d’arròs MARISMA “ILLA DE BUDA ÚNIC”.
- 1 ànec reial de uns dos quilos o equivalent.
- 4 denst d’all.
- 1 ceba.
- 1/2 pebrot vermell.
- Unes fulles de julivert.
- 3 tomàquets madurs.
- 2 fulls de llorer
- 20 grams d’oli d’oliva (l’ànec aporta la resta).
- Safrà el “TOSSAL“, entre 15 i 20 brins.
- 1 copa de brand
- Sal.