Arròs caldós de rap i llagostins

CONSELLS PER A TOTES LES NOSTRES RECEPTES ELABORADES AMB “ARRÒS MARISMA” ILLA DE BUDA”, ÚNIC

1 – Disposar sempre a ma de 300 ml de brou o aigua calenta addicionals por si fora necessari afegir abans de finalitzar el temps de cocció.

2 – El Safrà El Tossal de Les Garrigues es pot triturar i barrejar-se amb la resta del sofregit o, 10 minuts abans, posar-ho en 100 ml de brou calent amb infusió, per afegir-ho al moment d’incorporar la resta del brou.

3 – Gaudeix dels bons moments

Preparació:

  • Elaborar el brou amb el peix i el cranc.
  • Posar oli d’oliva a una cassola. Tallar les verdures en trossos petits (ceba, pebrot vermell, dents d’all i tomàquets), i sofregir. Una mica desprès afegir els llagostins fins que aquets canvien de color i retirar-los del sofregit a un plat apart.
  • Llavors afegir l’arròs perquè també es fregeixi amb les verdures i afegir el brou preparat prèviament.
  • A mitja cocció afegir el rap trossejat i quan falten 3 minuts per finalitzar la cocció incorporar ells llagostins.
  • Temps de cocció: 17 minuts (el temps de cocció de l’arròs MARISMA “ILLA DE BUDA ÚNIC” es de 10 minuts a foc alt i 7 a foc baix).
  • Deixar reposar 3 minuts més.

Temps de cocció de l’arròs MARISMA “Illa de Buda”: 17 minuts aproxiadament, i 3 minuts de repòs.

Ingredients per 4 persones:

  • 350 grams d’arròs MARISMA “ILLA DE BUDA UNIC”.
  • 0,5 Quilos de Peix i cranc per elaborar el brou.
  • 4 Llagostins.
  • 200 grams de Rap a trossos.
  • 1 ceba.
  • ½ Pebrot vermell.
  • 5 dents d’all.
  • 3 fulles de julivert.
  • Safrà el “TOSSAL”, unes 15 brins.
  • 3 tomàquets madurs.
  • Oli d’oliva.
  • 0,8 Litres de brou de peix.
  • Sal.