CONSELLS PER A TOTES LES NOSTRES RECEPTES D’ARRÒS BOMBA ILLA DE BUDA ÚNIC
1 – Tenir sempre a mà de 300 ml de brou o aigua calenta addicional per si fos necessari afegir abans de finalitzar el temps de cocció.
2 – El Safrà El Tossal de Les Garrigues es pot triturar i barrejar-se amb la resta del sofregit o 10 minuts abans posar-lo en 100 ml de brou calent fent una infusió, per afegir-lo en el moment d’incorporar la resta del caldo.
3 – Gaudeix dels bons moments.
Preparació:
- En una cassola o paella posar una mica d’oli d’oliva i afegir el conill i les costelles de porc ben trossejades.
- Quan estan daurades s’afegeix el pebrot roig o verd, la ceba, l’all, el tomàquet i els brins de safrà el “TOSSAL”.
- Una vegada ben sofregit se afegeixen 1,2 litres d’aigua, i quan la carn estigui ben cuita afegirem l’arròs, el pebre i la sal al gust.
Temps de cocció del arròs BOMBA “ILLA DE BUDA”: 16 minuts aproximadament, i deixar en repòs 4 minuts.
Ingredients per 4 persones:
- 400 grams d’arròs BOMBA “ILLA DE BUDA” ÚNIC.
- 300 grams de conill.
- 300 grams de costelles de porc.
- Pebrot roig o verd.
- ½ ceba.
- 2 tomàquets.
- 4 dents d’all.
- Pebre negra.
- Safrà el “TOSSAL”, entre 15 i 20 brins.
- 1,2 litres d’aigua. Preparar 300 ml addicionals per si fos necessari afegir-ne.
- Oli d’oliva.