CONSELLS PER A TOTES LES NOSTRES RECEPTES ELABORADES AMB “ARRÒS MARISMA” ILLA DE BUDA”, ÚNIC
1 – Disposar sempre a ma de 300 ml de brou o aigua calenta addicionals por si fora necessari afegir abans de finalitzar el temps de cocció.
2 – El Safrà El Tossal de Les Garrigues es pot triturar i barrejar-se amb la resta del sofregit o, 10 minuts abans, posar-ho en 100 ml de brou calent amb infusió, per afegir-ho al moment d’incorporar la resta del brou.
3 – Gaudeix dels bons moments.
Preparació:
- Netejar les carxofes i posar-les en aigua gelada amb mitja llimona espremuda 5 minuts per evitar que s’ennegreixin.
- Després tallar-les en 6 trossos cada carxofa.
- Tallar la sèpia en trossos minuts.
- En una cossola o paella posarem a fregir la sèpia a trossos, les galeres i les carxofes trossejades.
- Afegirem triturats la ceba, les dents d’all, el tomàquet, el pebrot i el julivert.
- Quan estigui al punt afegirem 1,2 litres del brou de peix, i quan comenci a bullir afegirem l’arròs.
- Temps de cocció de l’arròs MARISMA “ILLA DE BUDA UNIC” es de 10 minuts a foc alt i 7 a foc baix.
- Deixar reposar 3 minuts més.
Temps de cocció de l’arròs MARISMA “Illa de Buda”: 17 minuts aproxiadament, i 3 minuts de repòs.
Ingredients per 4 persones:
- 350 grams d’arròs MARISMA “ILLA DE BUDA UNIC”.
- 1 quilo de sèpia.
- 8 galeres.
- 1 ceba.
- 5 carxofes.
- 2 dents d’all.
- 3 fulles de julivert.
- Safrà el “TOSSAL”, unes 15 brins
- ½ pebrot vermell.
- 3 tomàquets madurs.
- 1,2 litres de brou de peix. Reservar 300 mil·lilitres de brou per si fora necessari afegir.
- Oli d’oliva.
- Mitja tasseta d’oli d’oliva.
- Sal.