La Cuina Cadell creada per la família Fabra - Cardona, té el seu origen a l'illa de Buda a principis del segle XX. Avui li oferim, per gentilesa de César Fabra Cardona, des de el seu origen, una selecció de les seves receptes amb tradició illenca.

César Fabra Cardona, que va néixer a l'illa de Buda al 1957, i que segueix sent la seva llar fins als nostres dies, ens ofereix tota la seva tradició i experiència culinària per l'arrelament que té a la terra, la estima a la família Borés, i a la satisfacció que li produeix veure que l'ARRÒS BOMBA de ILLA DE BUDA, amb el que tants èxits culinaris ha assolit, pot ser degustat i gaudit pels amants del bon arròs i de la nostra terra a les seves llars.

Llegir biografía César Fabra Cardona >>

ARRÒS AMB SÍPIA I CARXOFES

Recepta de l’arròs amb sípia i carxofes de l’Illa de Buda.

Veure recepta >>

ARRÒS DE CONILL I COSTELLA DE PORC

Recepta de l’arròs amb conill i costella de porc.

Veure recepta >>

ARRÒS AMB GALERES I FAVES

Recepta detallada de l’arrós amb galeres i faves.

Veure recepta >>

ARROSEJAT DE L’ILLA DE BUDA

El clàssic “arrosejat” de l’Illa de Buda, pas a pas.

Veure recepta >>

ARRÒS CALDÓS DE RAP I LLAGOSTINS

Recepta de l’arròs caldos de rap i llagostins.

Veure recepta >>

ARRÒS AMB GALERES, SÈPIA I CARXOFA

Recepta de l’arròs amb galeres, sèpia i carxofa.

Veure recepta >>

ARRÒS CALDÓS DE LLAMÀNTOL

Recepta de l’arròs caldós de llamàntol.

Veure recepta >>

ARRÒS D'ÀNEC SALVATGE

Recepta de l’arròs d'ànec salvatge.

Veure recepta >>