Recepta de l’arròs amb sípia i carxofes de l’Illa de Buda.
Veure recepta >>CONSELLS PER A TOTES LES NOSTRES RECEPTES D’ARRÒS BOMBA ILLA DE BUDA ÚNIC
1 – Tenir sempre a mà de 300 ml de brou o aigua calenta addicional per si fos necessari afegir abans de finalitzar el temps de cocció.
2 – El Safrà El Tossal de Les Garrigues es pot triturar i barrejar-se amb la resta del sofregit o 10 minuts abans posar-lo en 100 ml de brou calent fent una infusió, per afegir-lo en el moment d’incorporar la resta del caldo.
3 – Gaudeix dels bons moments.
Arròs de conill i costella de porc
Recepta de l’arròs amb conill i costella de porc.
Veure recepta >>Arròs amb galeres i faves
Recepta detallada de l’arrós amb galeres i faves.
Veure recepta >>Arrosejat de l’Illa de Buda
El clàssic “arrosejat” de l’Illa de Buda, pas a pas.
Veure recepta >>Arròs caldós de rap i llagostins
Recepta de l’arròs caldos de rap i llagostins.
Veure recepta >>Arròs amb galeres, sèpia i carxofa
Recepta de l’arròs amb galeres, sèpia i carxofa.
Veure recepta >>Arròs caldos de llamàntol
Recepta de l’arròs caldós de llamàntol.
Veure recepta >>Arròs d’ànec salvatge
Recepta de l’arròs d’ànec salvatge.
Veure recepta >>