Arròs d’ànec salvatge

CONSELLS PER A TOTES LES NOSTRES RECEPTES ELABORADES AMB “ARRÒS MARISMA” ILLA DE BUDA”, ÚNIC

1 – Disposar sempre a ma de 300 ml de brou o aigua calenta addicionals por si fora necessari afegir abans de finalitzar el temps de cocció.

2 – El Safrà El Tossal de Les Garrigues es pot triturar i barrejar-se amb la resta del sofregit o, 10 minuts abans, posar-ho en 100 ml de brou calent amb infusió, per afegir-ho al moment d’incorporar la resta del brou.

3 – Gaudeix dels bons moments.

Preparació:

  • Trossejar l’ànec a octaus i retirar l’espinada.
  • Posar a bullir l’espinada amb 4 litres d’aigua durant una hora.
  • Posar oli d’olica a una cassola i sofregir l’ànec trossejat durant 3 minuts.
  • Afegir per sofregir els alls, la ceba, el tomàquet, el pebrot vermell, el julivert i el llorer, que es poden triturar prèviament.
  • Si es vol es pot afegir a la picada el safrà “TOSSAL“.
  • Una vegada fet el sofregit afegir el brandi i quan s’evapora afegir el brou de l’espinada d’ànec
  • Deixar en ebullició durant mitja hora i afegir els 350 grams d’arròs MARISMA “Illa de Buda”, afegir sal al gust.
  • Deixar bullir 10 minuts a foc alt.
  • Després seguir l’ebullició 7 minuts més a foc lent.
  • Deixar reposar 3 minuts.

Temps de cocció de l’arròs MARISMA “Illa de Buda”: 17 minuts aproxiadament, i 3 minuts de repòs.

Ingredients per 4 persones:

  • 350 grams d’arròs MARISMA “ILLA DE BUDA ÚNIC”.
  • 1 ànec reial de uns dos quilos o equivalent.
  • 4 denst d’all.
  • 1 ceba.
  • 1/2 pebrot vermell.
  • Unes fulles de julivert.
  • 3 tomàquets madurs.
  • 2 fulls de llorer
  • 20 grams d’oli d’oliva (l’ànec aporta la resta).
  • Safrà el “TOSSAL“, entre 15 i 20 brins.
  • 1 copa de brand
  • Sal.