Arròs de conill i costella de porc

CONSELLS PER A TOTES LES NOSTRES RECEPTES D’ARRÒS BOMBA ILLA DE BUDA ÚNIC

1 – Tenir sempre a mà de 300 ml de brou o aigua calenta addicional per si fos necessari afegir abans de finalitzar el temps de cocció.

2 – El Safrà El Tossal de Les Garrigues es pot triturar i barrejar-se amb la resta del sofregit o 10 minuts abans posar-lo en 100 ml de brou calent fent una infusió, per afegir-lo en el moment d’incorporar la resta del caldo.

3 – Gaudeix dels bons moments.

Preparació:

  • En una cassola o paella posar una mica d’oli d’oliva i afegir el conill i les costelles de porc ben trossejades.
  • Quan estan daurades s’afegeix el pebrot roig o verd, la ceba, l’all, el tomàquet i els brins de safrà el “TOSSAL”.
  • Una vegada ben sofregit se afegeixen 1,2 litres d’aigua, i quan la carn estigui ben cuita afegirem l’arròs, el pebre i la sal al gust.

Temps de cocció del arròs BOMBA “ILLA DE BUDA”: 16 minuts aproximadament, i deixar en repòs 4 minuts.

Ingredients per 4 persones:

  • 400 grams d’arròs BOMBA “ILLA DE BUDA” ÚNIC.
  • 300 grams de conill.
  • 300 grams de costelles de porc.
  • Pebrot roig o verd.
  • ½ ceba.
  • 2 tomàquets.
  • 4 dents d’all.
  • Pebre negra.
  • Safrà el “TOSSAL”, entre 15 i 20 brins.
  • 1,2 litres d’aigua. Preparar 300 ml addicionals per si fos necessari afegir-ne.
  • Oli d’oliva.